Werkwijze

Break the routine!

Onze dagen zitten vaak al behoorlijk vol met plannen. We studeren, werken, koken, proberen actief te blijven, familie en vrienden te zien, enzovoorts. Hierdoor krijg je soms het gevoel dat echte vrije tijd bijna niet meer bestaat.

Om deze routine af en toe eens te kunnen verbreken en eenvoudiger nieuwe hobby’s uit te proberen en plaatsen te ontdekken kan wat extra hulp soms goed van pas komen. Leisure On Tour hoopt hier door middel van ons programma en het delen van handige informatie een helpende hand in te kunnen zijn. Benieuwd hoe Leisure On Tour te werk gaat? Ga rustig zitten en lees hieronder verder.

Afwisselend aanbod

Vrije tijd kan op ontzettend veel manieren ingevuld worden. Om ons aanbod zowel op jong als oud af te kunnen stemmen zijn wij steeds op zoek naar verschillende activiteiten om uit te proberen en verschillende plaatsen om te verkennen.  Hierdoor is ons programma geschikt voor een groot publiek. Ons aanbod willen wij graag verrassend houden. De ene maand kan het programma bestaan uit een activiteit in de buurt terwijl wij de maand erna een bezoek kunnen brengen over de grens.

Ontzorgen 

Door het bedenken, samenstellen, organiseren en begeleiden van uitjes hoopt Leisure on Tour de vrije tijd van onze deelnemers net een beetje meer invulling en afwisseling te kunnen geven. Door dit alles aan ons over te laten blijft er veel meer tijd voor jezelf over om volop van jouw eigen vrije tijd te genieten. Daarnaast kunnen sommige activiteiten helaas pas met meerdere mensen geboekt worden en kan het soms best moeilijk zijn om iemand te vinden die zin en tijd heeft om iets te doen waar jij interesse in hebt. Dat is ontzettend jammer want vrije tijd kan op ontzettend veel manieren besteedt worden en hierdoor blijven veel leuke en onvergetelijke ervaringen op jou wachten. Wij denken hier graag in mee en ontzorgen deelnemers hierin zodat iedereen meer van hun vrije tijd kan genieten.

Ontspannen sfeer

Wij vinden een ontspannen en ongedwongen sfeer heel erg belangrijk. Stress gaan wij het liefste uit te weg! Het draait ten slotte allemaal om leisure en dit willen wij graag duidelijk terug laten komen in alles wat wij doen. In sommige gevallen zal onze reisbegeleiding uiteraard rekening dienen te houden met start- en eindtijden van de diverse activiteiten. Los hiervan zetten wij ons in om een gemoedelijke sfeer te creëren en genoeg ruimte over te laten voor spontaniteit. Ziet de groep of de reisbegeleiding bijvoorbeeld een interessante omweg of een gezellig terrasje dan kunnen wij hier op de bonnefooi gebruik van maken. Suggesties zijn altijd welkom en waar mogelijk kan er in overleg met de groep afgeweken worden van het programma. Onze tours beginnen vanuit de omgeving Lingewaard - Arnhem - Nijmegen maar mocht je van verder komen doen wij hier zeker niet moeilijk over. Wij denken graag met je mee waar jij / jullie de groep het beste kan treffen.

Samen of individueel, ons maakt het niet uit

Bij ons kun je zowel alleen als met een familielid, vriend(in), collega en/of goede buur aan het programma deelnemen. Lijkt het je ook leuk om nieuwe mensen te leren kennen dan zal een dagje uit via ons hier een goede mogelijkheid voor zijn. Leisure on Tour probeert iedere keer met groepen van 5 tot 10 personen op pad te gaan waarbij er voldoende tijd zal zijn voor een onderling praatje. Wil jij of willen jullie liever op de dag zelf een eigen weg inslaan dan kan dit waar mogelijk natuurlijk ook en spreken we samen een tijd en locatie af wanneer wij verzamelen om weer terug naar huis te gaan.

Samenwerken in de recreatiebranch

Wij zullen vaak de samenwerking zoeken met kleine ondernemers en grotere bedrijven uit de recreatie en outdoor sector. Hierdoor zijn deelnemers aan onze tours verzekerd van de nodige kwaliteit en kennis uit de verschillende werkvelden. Ondertussen zorgt onze reisbegeleiding dat de dag georganiseerd, ontspannen en gezellig verloopt. Ben jij of ken jij een ondernemer uit de recreatiebranch die voor ons een leuke activiteit kan aanbieden? Laat het dan gerust weten.

Deelnemen? 

Lijkt het je leuk om met Leisure On Tour mee op pad te gaan? Kijk dan rustig verder bij “Let's Explore!” voor het actuele programma of houdt onze facebookpagina in de gaten voor het meest recente aanbod.