De organisatie

De organisatie

Ben jij nieuwsgierig wie er achter de organisatie zit van onze uitjes? Op deze pagina kun je meer lezen over wie ik ben, mijn achtergrond en waarom Leisure on Tour ontstaan is. Heb je zelf ideeën voor ons programma hoor ik graag van je! Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? In het submenu "Werkwijze" kun je hier alles over terugvinden.

Even voorstellen

Mijn naam is Daisy en ik woon met mijn vriend Bart en huiskat Bailey in het pittoreske Bemmel. In 2012 heb ik mijn HBO diploma Sports & Movements behaald aan de Fontys Hogeschool in Sittard. Tijdens deze studie was mijn afstudeerrichting "Sports & Leisure - Adventure". Hierbij heb ik mijn passie gevonden voor het organiseren en begeleiden van afwisselende groepsactiviteiten!

"Tijdens deze studie heb ik mijn passie gevonden"

Buiten mijn studie om heb ik bij verschillende organisaties mogen werken zoals; ASPadventure, Time Out Events, Mountain Network, SPORTEX, DiveSenses, Cirkel vakanties en NoSun groepsreizen. Zo heb ik in de loop der jaren veel ervaring op kunnen doen als reis- en activiteitenbegeleidster. Hierbij heb ik met veel plezier kinderfeestjes, groepen en reisgezelschappen mogen instrueren en ondersteunen.

"In mijn vrije tijd maakte ik samen met anderen roadtrips door het hele land"

Na mijn studie wilde ik graag op ontdekking in het buitenland en zodoende had ik een baan gevonden in het prachtige Ierland. Hier heb ik enkele jaren met heel veel plezier in de omgeving Dublin en Cork gewoond en gewerkt. In mijn vrije tijd maakte ik samen met anderen roadtrips door het hele land en hierbij heb ik veel mooie dorpen, steden en ruige landschappen kunnen verkennen. Op zulke dagen beleefde ik de ultieme vrijheid! In goed gezelschap en vaak op de bonnefooi wilde ik mijn vrije tijd niets liever besteden dan zorgeloos en ontspannen onderweg te zijn om nieuwe plaatsen en activiteiten te ontdekken.

Samen ontdekken we meer

Tezamen met mijn behaalde opleiding en ervaring als reis- en activiteitenbegeleidster heeft dit mij geïnspireerd om Leisure on Tour op te richten. Ik wil het voor zowel avonturiers als "huiskatten' graag eenvoudiger maken om vele activiteiten en plaatsen te gaan verkennen en beleven. Dit o.a. met als doel dat onze deelnemers gaandeweg nieuwe interesses en hobby's kunnen ontdekken die ze zelf of samen voort kunnen zetten. Ook hoop ik hierbij iedereen wat inspiratie mee te kunnen geven om vrije tijd volop te benutten!

"Leisure On Tour is een platform voor iedereen die meer uit hun vrije tijd wilt halen"

Het aanbod van Leisure on Tour wordt vooralsnog zelfstandig samengesteld maar dit gebeurd met de suggesties en tips van heel veel mensen uit de omgeving. Vanwege deze reden zul je merken dat er altijd wordt gesproken van onze organisatie. Leisure On Tour is een platform voor iedereen die meer uit hun vrije tijd wilt halen of anderen wilt helpen dit te doen. Vandaar ook onze slogan "Let's Explore Together". Lijkt het je leuk om een keer met ons mee op pad te gaan? Kijk dan gerust verder bij "Let's Explore" voor het volgende uitje op de agenda.