Heen- en terugreis

Tours in de omgeving Lingewaard-Arnhem-Nijmegen

Een uitje begint al als je uit huis vertrekt, dus hoe zit het dan met de heenreis en terugreis?

Bij activiteiten in onze omgeving zal er een tijd en locatie worden vermeld waar de groep elkaar kan ontmoeten om zo samen op pad te gaan. Doorgaans zal dit in Bemmel, Arnhem of Nijmegen zijn maar dit kan per programma afwijken. Komt onze groep met de heenreis bij jou in de buurt dan kun je ook met jouw fiets of auto op route aansluiten. Wil je liever met eigen transport of openbaar vervoer op de plaats van bestemming komen? Dit is natuurlijk ook prima en ontmoeten we elkaar daar.

Samen uit samen thuis

Mocht een adres lastig te bereiken zijn voor jou en vervoer is moeilijk te regelen denken wij graag met jou mee. Zo kunnen wij rondvragen of iemand uit de groep die met de auto gaat nog een plaats vrij heeft. Voor een kleine vergoeding van 5,- euro p.p. zal een andere deelnemer jou/jullie dan op kunnen komen halen en thuisbrengen. Wij zorgen ervoor dat jullie met elkaar in contact komen om het een en ander af te stemmen. Op deze manier kunnen wij er als groep voor zorgen dat iedereen deel kan nemen en vervoer geen struikelblok is. Houdt er rekening mee dat de onderlinge reisvergoeding bij het instappen alvast aan de andere deelnemer wordt voldaan zodat dit achteraf niet vergeten kan worden.

Tours verder weg

Bij een programma verder van huis zal Leisure On Tour op zoek gaan naar een geschikte manier om als groep op locatie te komen. Dit kan bijvoorbeeld via carpooling zijn of per trein. Daarnaast is het huren van een personenbus ook een mogelijkheid. De borg regelen wij! en de gezamenlijke kosten voor het huren en de diesel worden onderling eerlijk verdeeld en zullen van te voren globaal uitgezocht worden. Mocht je niet in de omgeving van Arnhem-Lingewaard-Nijmegen wonen maar je wilt graag aansluiten met ons programma is dit geen enkel probleem! Iedereen is welkom om deel te nemen. Als er voor een bepaalde activiteit nog andere transportmogelijkheden zijn die wij gemist hebben zijn suggesties altijd welkom!