Aanmelden

Aanmelden

Wat ontzettend leuk dat jij met ons mee op pad wilt gaan! Aanmelden voor het volgende uitje op ons programma kan op meerdere manieren.

MeetUp
Al onze uitjes en reizen zijn sowieso volledig terug te vinden op MeetUp. Een account op MeetUp is snel aan te maken en helemaal gratis. Op deze manier is het makkelijk door te geven als jij je wilt aansluiten en kun je gelijk zien wie er op dat moment al in de groep zijn toegevoegd.

Facebook
Onze uitjes zullen ook via aparte berichten op onze Facebookpagina worden gedeeld. Aanmelden via Facebook kan eenvoudig door het sturen van een Messenger berichtje naar onze pagina.

Email
Ook kun je ons gerust een mail sturen. Ons emailadres is info@leisureontour.nl. Wij zullen jouw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Boekingsformulier
Bij activiteiten die meer dan €20,- euro p.p bedragen of langer dan 24 uur duren zal er een apart boekingsformulier via onze website online worden gezet. Via deze weg kunnen benodigde deelnamegelden al vooraf voldaan worden. Wanneer er een boekingsformulier van toepassing is zal dit ook duidelijk bij het betreffende programma vermeld worden.

***Algemene voorwaarden & Privacy verklaring***
Belangrijk om te weten! Houdt er rekening mee dat op al onze uitjes en reizen onze algemene voorwaarden en privacy verklaring van toepassing zijn. Lees deze van te voren nog even goed en volledig door. Door jezelf aan te melden voor ons programma geef je namelijk automatisch aan dat deze documenten door jou gelezen, begrepen en akkoord bevonden zijn.

Heb jij voor, tijdens of na jouw aanmelding nog vragen, laat het ons dan gerust weten. Wij helpen jou graag verder!